Privacy

Erik Venema Bestratingen is er verantwoordelijk voor te voldoen aan de Wet Bescherming persoonsgegevens (WBP) en derhalve geheel volgens de eisen hiervan te handelen.

Wat wij doen met uw gegevens

Bij de aanvraag van informatie vragen wij u om persoonsgegevens. Deze gegevens gebruiken wij voor het accepteren van uw aanvraag en/of voor het, op uw verzoek, verzenden van informatie. Ook kunnen wij deze gegevens gebruiken om u, op uw verzoek, te informeren over onze producten en diensten. Als u geen prijs meer stelt op informatie over onze producten of u wenst uw gegevens te verwijderen uit ons bestand, dan kunt u dit ons laten weten. Stuurt u hiervoor een email naar Erik Venema Bestratingen, waarna wij uw persoonsgegevens zullen verwijderen uit ons bestand.

Uw persoonsgegevens zijn bij ons veilig

De bescherming van uw privacy is belangrijk voor u en ons. Wij gaan zorgvuldig met uw persoonsgegevens om. Daarom zijn onze systemen en programma’s goed beveiligd, om te voorkomen dat onbevoegden binnen en buiten ons bedrijf toegang hebben tot uw persoonsgegevens.

Wijzigingen

Erik Venema Bestratingen behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacy statement. Vanzelfsprekend zal bouwbedrijf Erik Venema Bestratingen waar nodig het privacy statement aanpassen aan wetswijzigingen en rechtspraak.